Sommardäck - i samarbete med Bythjul.com

Sommardäck - Alla däcktests vinnare i lager!

Sommardäck till nätets kanske billigaste priser! Vi har glädjen att kunna erbjuda dig de marknadsledande och säkraste sommardäcken för alla väglag, allt från högfartsdäck och friktionsdäck till allvädersdäck. Här hos oss kan du spara så mycket som upp till 40% på dina däck från vår partner Bythjul.com! 

Sommardäck är en färskvara, gamla däck blir torra och hårda

En viktig detalj att ha i åtanke, är att även om du har mycket mönster kvar på dina gammla däck behöver det nödvändigtvis inte ha greppet kvar. Sommardäcken torkar i gummit med åren och tappar sin elasticitet. På heta sommarvägar är det väldigt viktigt med färska däck för ett riktigt bra väggrepp när asfalten är så het att den blöder. Och är sommaren regning är det lika viktigt att inte råka ut får en vattenplaning. Om du tittar lite närmare på ett modärnt sommardäck så ser du att där finns många små flänsar och fårer, allt för att du skall få ett så tillfölitligt väggrepp som möjligt i alla väglag. Dessa små mönster måste ha rätt elasticitet för att fungera optimalt.

Rejäla däck är en billig livförsäkring

Din kontakt med vägytan är inte större än 4 handflator, och det krävs avancerad däckteknik för att få stopp på en bil som i genomsnitt väger Ca. 1,6 ton på den lilla kontaktytan. Speciellt varma sommardagar då asfalten blöder eller när regnet öser ner och stora vattensammlingar hopar sig på motorvägarna. Så snåla inte på sommardäcken det är ditt och dina barns livförsäkring!

Söker med reg nr. Då gäller 100% passningsgaranti!

Sök med ditt reg nr: